Un roman joacă alături de Sylvester Stallone în „Creed 2”

Pugilistul de origine română Florian „Big Nasty” Munteanu va juca alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune Creed.  Eduard Irimia, promotorul galelor Superkombat dar si managerul lui Florian a declarat că Florian Muntean va juca rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul „Rocky IV”.

Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed”, lansat în 2015. De altfel, Dolph Lundgren îşi va relua rolul în noul film, programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

„Creed 2” va urmări în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, problemele cu familia şi eforturile de a deveni un campion.

Sylvester Stallone, care îşi va relua rolul Rocky Balboa în acest film, a confirmat distribuţia noii producţii pe plaforma Instagram şi l-a felicitat pe Munteanu.

„Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone.

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu a devenit pugilist inspirat fiind de tatăl său, care a practicat acest sport.

Şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen – sport şi media – şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.

Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu.

Filmările pentru „Creed 2” vor debuta în primăvara acestui an, lungmetrajul urmând să fie regizat de Steven Caple Jr.

Scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes „Rocky”.

Cel mai recent film al seriei, „Creed”, regizat de Ryan Coogler, a oferit un nou impuls francizei „Rocky”, a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

Filmul „Creed” prezintă povestea unei relaţii care se naşte între un fost mare campion la box la categoria supergrea, Rocky Balboa, şi un tânăr care şi-a propus să iasă din umbra tatălui său, Apollo Creed, rivalul şi ulterior prietenul lui Rocky. Adonis Johnson, interpretat de Michael Jordan, îl caută pe Rocky Balboa şi îl roagă să îi fie antrenor şi mentor. Deşi renunţase de ceva vreme la sângerosul sport, Rocky acceptă provocarea, mai ales că vede în Adonis ambiţia pe care o avea şi tatăl acestuia pe vremuri.

Leave a Comment