Vara aceasta se poartă SensoDays la plajă și piscină

Activează modul vacanță cu produsele Sensodays! Fie că ai plănuit o vacanță la munte sau la mare, produsele tale favorite de la www.sensodays.ro sunt un „must have” în bagajul de travel. Iar pentru că vara această se poartă Sensodays, Adina Halas, Andreea Perju și Geanina Ilieș au spus ”da” celor mai cool produse.

Simte, atinge, iubește pentru că viața este un amalgam de simțuri pe care fiecare persoană merită să le experimenteze la maximum în orice moment. Cum fiecare produs SensoDays are nevoie de „it`s proper superhero friend”, asocierea cu Adina, Andreea & Geanina a venit în mod natural.

Ce produse Sensodays sunt ideale vara aceasta

Prosopul de baie Missoniodorizantul auto Maison Berger sau lampa Kartell au fost doar câteva dintre hero product-urile care și-au făcut ușor drum printre bagajele celor trei vedete în zilele toride ale lui August. Jucăușe și mereu puse pe șotii, produsele de la SensoDays sunt ideale atunci când plănuiești cele mai liniștite vacanțe, fie că mergi la piscină, fie undeva departe, în care telefonul este cel mai bun prieten când vrei să faci poze de neuitat.

Adina Halas, îndrăgostită de Sensodays

”Întotdeauna mă bucur că sunt zile în care pot să mă relaxez, fără nicio problemă, la piscină, așa că nu merg fără prosopul meu favorit Missoni de la SensoDays. Ne completăm reciproc pentru că împreună iubim zilele de vară” a spus Adina Halas.

Vara înseamnă Sensodays pentru Geanina Ilieș

Sunt zile lungi în care faci un roadtrip interminabil către un festival sau un concert, așa că neapărat ai nevoie de un aliat de încredere cum este parfumul Berger care transformă un drum obișnuit într-o experiență fascinantă. Iar zilele cu soare sunt întotdeauna #mysensodays. De aceea, iubesc vara!” a spus Geanina Ilieș.

Andreea Perju iubește Sensodays

Andreea Perju: ”Vară, petrecere, prieteni, iar când spun „friends” (n.r. prieteni) mă refer la produsele mele dragi de la SensoDays. Indiferent de ce planuri am, atunci când îmi pregătesc travel bag-ul ele sunt în fruntea listei, pentru că știu că relaxarea adevărată începe abia acum. Vara asta let your heart lead the way”

Iar cum sezonul încă nu s-a încheiat, vă așteptăm pe site-ul SensoDays să descoperiți și voi întreaga gamă de produse de plajă & piscină.

Ce produse se ascund sub marca SensoDays

SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, întreaga echipă susține viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reușește să recomande și să ofere cele mai interesante, mai versatile și mai noi produse și colecții ale brandurilor cu reputație în domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viață și este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale.

Cu o experientă de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditați permanent și o logistică impecabilă cu livrare în toată țara SensoDays te invită să adaugi o notă personală. Pe www.sensodays.ro găsiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie puteți vizita cele două showroom-uri din București, Băneasa, Stradă Bilciurești nr. 20-22, şi Ştirbei Vodă 160-162.

Leave a Comment