Carmen Barcan – Omul care schimbă vieți și te ajută să ai o siluetă perfectă

Silueta perfectă este de cele mai multe ori asociată cu o dietă drastică, pe care multe femei și-o asumă în numele frumuseții, sănătății și a unui fizic de invidiat. Pentru a ajunge să semene cu celebritățile din reviste și de la televizor, acestea apelează la metode care le slăbesc din punct de vedere emoțional și nu fizic, așa cum își doreau. Timpul, stresul, oboseala – toate își pun amprenta asupra psihicului și un regim care se dorea a fi o salvare devine o nouă sursă de dezamăgire. Nu este ușor să slăbești. Schimbarea începe cu fiecare în parte, de la decizia de a îmbunătăți stilul de viață până la punerea în aplicare a planului nou format în minte: schimbarea obiceiurilor alimentare, adăugarea unora noi și evitarea celor vechi ca să ajungi să arăți așa cum îți dorești. Silueta perfectă este cea cu care te simți bine fizic și psihic.

Un prim pas este motivația, acea decizie de a îmbunătăți calitatea vieții. De cele mai multe ori, femeile care își doresc să slăbească se află în punctul în care și-au pierdut toată încrederea în ele și cred că nu pot duce până la capăt acest vis, că nu vor avea rezultate și că se vor lovi de un nou zid. Este ca o prăpastie din care nu mai pot ieși la suprafață.

Pe lângă motivație, în această călătorie este important să întâlnești omul care te va îndruma la fiecare pas. Carmen Barcan este acea persoană care schimbă vieți, la propriu. Principiile ei se bazează pe faptul că limitele sunt create de noi, iar în realitate nu există „nu se poate” și posibilitatea de a realiza ce ne-am propus trăiește în noi. Ea este omul care îți insuflă încredere în tine încă de la prima ședință de terapie, este omul care îți întinde o mână pentru a te salva din prăpastie și va fi acolo la nevoie.

„Este suficient să începi prin a-ți pune niște întrebări ca să știi cum stai, unde te afli. Sunt sau nu sănătos? În ce stare fizică și psihică este organismul meu? Ce mănânc? Fac destulă mișcare? Mă odihnesc suficient? Am timp și pentru mine? Acesta poate fi primul pas în obținerea unui stil de viață sănătos”, declară terapeutul Carmen Barcan.

„Conștientizarea dorinței te aduce mai aproape de rezultat, apoi terapia, tratamentele corporale, alimentația sănătoasă, echilibrată – toate vor aduce un aport de energie. Secretul pentru materializarea oricărei dorințe este să ai încredere că tot ceea ce ai primit de la viață îți aparținea de la bun început. Fiecare dintre noi își dorește la final ceva… Ceva care să-l reprezinte, să-l împlinească.”

Obținerea siluetei perfecte nu se limitează doar la măsurile standard de 90-60-90, ci și la o stare de bine, o înțelegere a nevoilor tale, dar mai ales la un echilibru între trup și psihic. Răbdarea, ambiția și perseverența sunt ingredientele care contribuie la această schimbare. Demersul nu este unul ușor, iar pentru multe dintre noi s-ar putea să fie chiar mai dificil decât o dietă drastică. Este o luptă cu tine pe termen lung, trebuie să fii răbdătoare, ambițioasă și perseverentă. Avantajul este că rezultatele vor începe să apară: vei avea mai multă energie, o stare pozitivă de spirit și o piele mai frumoasă, mai luminoasă.

Cei care ajung să apeleze la Carmen Barcan nu obțin doar un rezultat impecabil în ceea ce privește fizicul, ci și o perspectivă sănătoasă și optimistă asupra vieții. Și nu doar femeile pot beneficia de acest restart dat vieții, ci și bărbații care sunt în căutarea siluetei perfecte.

În cadrul galei ,,I Success – Femei de succes” din decembrie 2020, Carmen Barcan a primit încă un premiu pentru „Best weight loss programme and facial therapy by Carmen Barcan”.

Schimbarea începe acum!

Pentru a afla mai multe despre programul de schimbare a vieții demarat de Carmen Barcan, accesează:

 

Leave a Comment