Ce înseamnă iubirea pentru Sayra?

Un citat celebru spune că dragostea mișcă sori și stele. Astfel Dante Alighieri a confirmat încă o dată un adevăr incontestabil: dragostea poate urni munții din loc, poate da viațile tuturor peste cap, poate schimba oamenii în mai bine, dar în același timp îi poate distruge în mii de bucăți. S-a constatat că pentru a se îndrăgosti unui om îi trebuie circa o secundă, dar pentru a trece de suferința și durerea provocată de o dragoste nepotrivită, acesta are nevoie de luni de zile sau chiar ani.

Iubirea trebuie să îți calmeze sufletul și mintea. Ar trebui să o simți ca pe o pătură moale și confortabilă, care îți ține de cald chiar și în cele mai dificile momente. Ar trebui să te facă să te simți în siguranță. Și ar trebui să se întâmple natural, fără să o forețezi în nici un fel. Când doi oameni se iubesc și vor să fie împreună, între ei trebuie să fie o stare de echilibru, fără îndoieli și fără dorința de putere în cuplu. Așa se nasc relațiile mature, de durată.

Piesa “Anonimi”, lansată de curând de frumoasa Sayra, este un proiect în limba italiană, iar versurile ilustrează o frumoasă idilă.

„Este o melodie cu o poveste minunată în spate, despre dragoste, despre cum lăsăm orgoliul la o parte și cum învățăm să ne cerem iertare atunci când mai și greșim. Mai ales atunci! Dacă tot ne încăpățânăm și nu reușim să ne maturizăm ajungem doi străini într-o relație dureroasă. Când iubim cu adevărat, iertăm!”, scria aceasta pe paginile sale de social media.

Sayra, noua voce spectaculoasă descoperită de Marius Moga, este tânără și frumoasă. Mai mult, ea e studentă la Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania. Și-a dorit să se exprime prin artă încă de la o vârstă fragedă, iar acum cochetează cu ambele laturi artistice: muzica și designul vestimentar. Pe lângă faptul că Sayra are o voce minunată, ea a trecut și la statutul de compozitor. Artista își dorește cât mai multe colaborări și ca muzica ei să ajungă la sufletele oamenilor. Sayra este un nume despre care vom auzi în continuare, o femeie puternică ce posedă o frumusețe ispititoare și are origini italiene.

Pentru a fi la zi cu noutățile, urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare:

 

Leave a Comment