SAYRA NE-A POVESTIT  ÎNTR-UN INTERVIU INEDIT CUM TRECE PRIN ACEASTĂ PERIOADĂ, DAR ȘI CE PLANURI DE VIITOR ARE!

Fără doar și poate, artiștii trec prin cea mai grea perioadă din cariera lor! Sayra, descoperirea lui Marius Moga și unul dintre artiștii noii generații, le transmite fanilor că în ciuda faptului că pandemia i-a răpit din momentele speciale pe care le putea petrece alături de cei dragi, i-a oferit inspirație să creeze noi proiecte. Îi e dor de normalitate, de revederile cu publicul și cu prietenii, dar privește cu mult optimism spre viitor. Iar pentru ea, viitorul chiar sună bine! Sayra ne-a oferit un interviu în exclusivitate, în care ne-a povestit despre toate!

 

Pentru voi, artiștii, pandemia s-a resimțit și încă se resimte profund. Cum descrii această perioadă?

Perioada pandemiei încă este o perioada dificila și rigidă. Deși am reușit sa fiu productivă, căci am acasă un pian și uneori inspirație să scriu câte o piesă, mi-a lipsit totuși libertatea de a merge la studio, de a mă întâlni cu oamenii, de a socializa!

 

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în pandemie?

Am învățat o lecție destul de dură în această perioadă. De când a început pandemia, nu am reușit să plec în străinătate, să-mi vizitez bunicii care locuiesc în Italia. Ba mai mult, o perioadă nu mi-am văzut nici familia din România. Am învățat astfel cât de mult contează timpul petrecut în familie, fizic vorbind. Am învățat să apreciez mai mult aceste momente și să fac cumva să fie mai dese. Nu putem ști niciodată când ne vom mai întâlni cu o persoană dragă!

 

Ce înseamnă pentru un artist să rămână fără concerte, să nu mai apară în fața publicului?

Pentru un artist contactul cu publicul este esențial, iar lipsa concertelor este ceva dureros. Un artist se exprimă cu mai mult drag atunci când își prezintă piesele în fața publicului și clar, cu mai multă emoție, pentru că ajunge direct la inimile oamenilor. Este cel mai frumos sentiment, dar, din păcate, în această perioadă a lipsit.

 

t durează până ia naștere o piesă  și care este melodia la care ai lucrat cel mai mult?

Lucrăm pe baza inspirației, pe baza stării emoționale, depinde foarte mult să găsim momentul „acela”. Sunt o fire perfecționistă și pot spune că la toate piesele mele am lucrat la fel de mult.

 

La ce ai fost nevoită să renunți în numele muzicii?

Nu am renunțat niciodată la nimic pentru visul meu!

 

Dacă nu ți-ai fi găsit locul în muzică, ce altceva ai fi făcut?

Design vestimentar, cu siguranță! Oricum fac asta în paralel cu muzica și în prezent! Am absolvit o facultate de profil, în Spania și pot spune că sunt atrasă de artă sub toate formele ei.

 

Ce planuri are OMUL Sayra pentru această vară?

Fiindcă m-am vaccinat, plănuiesc să călătoresc cât mai mult, să ajung în diferite țări! Vreau să mă bucur de soare și de căldură!

 

 

Pe plan profesional, la ce să ne așteptăm? Ce proiecte urmează?

Așteptați-vă la noutăți, cât de curând! Pe lângă piese pline de emoție, o să mai am surprize pentru cei care mă apreciază! Trebuie doar să mă urmăriți online, ca să fiți la curent cu toate!

 

Descrie în trei cuvinte cum îți imaginezi că o să arate viitorul pentru tine!

Intens, emoționant, împlinitor!

 

În loc de concluzie, ce sfaturi ai pentru cei care vor să intre în industria muzicală?

Să se aștepte la multă muncă. Nu este deloc ușor să fii artist, însă parcă orice greutate trece când știi că obții satisfacții pe măsură!

 

Sayra se pregătește pentru prima colaborare din cariera ei. Lansează curând, alături de rapper-ul Uddi, piesa Joc murdar. Fiți la curent cu toate noutățile, urmărind-o pe canalele de socializare!

https://www.instagram.com/sayraofficial

https://www.facebook.com/Sayra-1684715678443318

https://www.youtube.com/channel/UCtiE6IN-ooDehEYvCp4JSpg

Leave a Comment