Roxana Vașniuc s-a tunat din nou. Ce îmbunătățiri și-a făcut vedeta

Este mai mereu în lumina reflectoarelor și se machiază zilnic, așa că tenul ei are de suferit. Pentru a arăta cât mai bine în fața camerelor, Roxana Vașniuc a apelat la un cunoscut doctor estetician care i-a recomandat tratamentul vedetă al momentului: terapia vampir. Procedura presupune recoltarea sângelui pacientului într-un tub special vidat, proba fiind ulterior supusă unui proces de centrifugare pentru separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge. În cazul unei răni, trombocitele sunt responsabile cu formarea cheagurilor care opresc sângerarea şi tot ele ajută la restabilirea vascularizaţiei normale şi la repararea ţesutului. După etapa de recoltare şi centrifugare urmează aceea de injectare a PRP-ului (Platelet-Rich Plasma) din eprubetă în zonele vizate ale corpului.

„Am auzit numai păreri foarte bune despre domnul doctor Bortolini și mi-am propus să trec pe la el. Mă machiez zilnic. Am reality-show-ul meu și toată ziua trebuie să par ca scoasă din cutie. Mi-am dorit să mă simt cât mai bine în pielea mea”, a declarat Roxana Vașniuc.

Doctorul Alin Bortolini, Medic Specialist Chirurgie Plastică și Estetică, fondator al clinicii Be Perfect, i-a povestit pașii acestei proceduri minim invazive: „I-am recomandat terapia vampir ce presupune recoltarea de sânge – una-două eprubete, în cazul în care se acoperă o suprafață mai mare, cum ar fi fața, gâtul și decolteul. Sângele se supune unui proces de centrifugare și plasma împreună cu trombocitele recoltate se injectează la nivelul pielii. Întâi se aplică o cremă care va anestezia zona, apoi vom începe tratamentul propriu-zis. Ședințele trebuie făcute la trei-patru săptămâni. Iar efectele dorite încep să se observe după patru ședințe. La final se va simți o senzație de hidratare, pielea va arăta mult mai luminoasă și porii se vor închide. De reținut este faptul că tratamentul PRP nu este unul antirid și dacă se dorește estomparea liniilor fine, atunci indicația mea ar fi botoxul sau acidul hialuronic.”

„Până să vin la domnul doctor Bortolini m-am interesat, mi-am întrebat cunoștințele, m-am informat. Am preferat să petrec câteva zile, chiar săptămâni căutând cea mai bună variantă decât să am probleme după procedură. Este important să previi decât să tratezi!” a conchis vedeta.

Terapia PRP sau terapia vampir cu plasmă autologă bogată în trombocite este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii prin forțe proprii, de care poți beneficia, și care presupune recoltarea sângelui, procesarea și reinjectarea, în piele, cu rol în:

  • Stimularea reparării celulare;
  • Sinteza de colagen;
  • Stimularea creșterii firelor de păr.

Folosind resursele proprii nu există risc de alergii sau infecții, iar rezultatele obținute vor fi cât se poate de naturale și se vor menține pe termen lung, conferind pielii un plus de fermitate, elasticitate și strălucire.

Dr. Alin Bogdan Bortolini, Medic Specialist Chirurgie Plastică și Estetică, fondator al clinicii Be Perfect, este absolvent al Facultății de Medicină UMF „Carol Davila” București, iar perfecționarea lui în acest domeniu a avut loc în centre de prestigiu din București: Spitalul Universitar de Urgență București, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Carol Davila și Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri.

În cadrul galei „I Success – Bărbați de succes” 2020, Dr. Alin Bortolini a primit premiul pentru excelență în medicina estetică.

 

 

Leave a Comment