Care este cea mai atractivă formă a buzelor? Tendinţe de la Beauty Art Aesthetics

Ştiaţi că persoanele care au buzele simetrice- adică şi cea inferioară şi cea superioară- la un volum asemănător sunt amabile şi arată frecvent compasiune în relaţiile cu ceilalţi? Ori că oamenii cu buza inferioară mai voluminoasă nu se pricep foarte bine să comunice cu cei din jur? Sunt studii care leagă aşadar forma buzelor de personalitatea noastră, asta pentru că ele pot spune mai multe despre noi decât v-aţi putea închipui.

Este şi motivul pentru care astăzi forma lor a devenit atât de importantă, iar cele care nu sunt mulţumite de felul în care arată natural, se prezintă la estetician, acolo unde îşi pot transforma una dintre cele mai importante trăsături ale chipului.

 

Cu peste un deceniu de experienţă în mărirea şi conturarea buzelor, specialiştii clinicii de top Beauty Art Aesthetics ne dezvăluie care este cea mai dorită formă a buzelor, dar şi cum o putem obţine cu un strop de ajutor.

 

CELE MAI RÂVNITE BUZE ALE CELEBRITĂŢILOR

Unele dintre cele mai faimoase chipuri de la Hollywood au făcut populare buzele pline, bine proporţionate, râvnite astăzi de femeile din lumea întreagă. De ce? Pentru că acest tip este văzut ca un simbol al feminităţii, conferă un aspect tineresc şi senzual şi, totodată, reprezintă definiţia atractivităţii.

Buzele lui Scarlett Johansson sunt un simbol al perfecţiunii în acest sens, arată studiile. De foarte multe ori, experţii încearcă să creeze şi la clinici aspectul lor plin. În aceeaşi tipologie se încadrează şi Angelina Jolie. Celebra actriţă are buzele egale, raportul de 1:1 fiind considerat cel mai plăcut la femei, arată acelaşi studiu.

Şi Kylie Jenner este renumită pentru buzele ei. Spre deosebire de exemplele anterioare însă, vedeta a apelat la ajutorul esteticianului pentru a le obţine. Astăzi are buze pline şi netede, visate şi de alte tinere de pe mapamond.

 

TRENDURILE, INSPIRAŢIA BEAUTY ART AESTHETICS

Inspirată de trendurile momentului, clinica Beauty Art Aesthetics a creat tehnici de injectare inovatoare, pentru ca buzele dumneavoastră să fie în pas cu timpurile, dar nu numai. Fiecare tehnică are particularităţile ei, fiind concepută în aşa fel încât să completeze armonios trăsăturile fiecărui chip, conferind un aspect natural şi fresh!

Una dintre procedurile exclusive de la Beauty Art Aesthetics se numeşte chiar „Kylie Jenner” şi presupune modelarea buzelor în formă de inimă. Pe scurt, vorbim despre o tehnică ce tinde să ridice buza, nu să îi confere volum excesiv. Este o intervenţie non-invazivă, ideală pentru pacientele care doresc umplerea buzelor, dar păstrarea unui aspect cât mai apropiat de cel natural.

 

Dacă doriţi să aflaţi ce vi se potriveşte, dar şi care sunt celelalte tehnici pe care le găsiţi doar la Beauty Art Aesthetics, este timpul să faceţi o vizită specialiştilor. Printr-o consultaţie gratuită, veţi afla din start de ce anume aveţi nevoie, pentru o imagine impecabilă.

 

În iulie 2021, clinica a fost distinsă cu primul premiu internațional pentru „Excelență în frumusețe” primit în cadrul Galei I Success Awards, organizată la Cannes. Iar în luna septembrie a aceluiaşi an, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu, a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”, la Gala I Success Awards, de la Veneţia!

Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

Leave a Comment