Implanturile mamare, cea mai populară modalitate de a schimba aspectul sânilor

Forma şi mărimea sănilor nu vă mai este pe plac? Simţiţi că nu vă mai avantajează, iar acest lucru vă afectează şi psihic? Înseamnă că este timpul unei schimbări de ordin estetic! Augmentarea mamară este una dintre cele mai populare operaţii în ziua de astăzi.

 

Ea se numără şi în topul intervenţiilor efectuate la clinica Be Perfect, conceptul creat de doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică, din dorinţa de a reda pacientelor încrederea în propria persoană. În rândurile următoare, expertul în transformări spectaculoase ne explică de ce implanturile mamare sunt cea mai populară modalitate de a schimba aspectul sânilor, dar şi ce trebuie să faceţi înainte şi după o intervenţie de acest gen.

 

CE PRESUPUNE O OPERAŢIE DE MĂRIRE A SÂNILOR

„Operaţia de implant mamar îţi conferă o formă atractivă şi sexy a sânilor şi astfel vei uita de complexe şi vei avea mai multă încredere în tine. Vei putea renunţa la sutiene cu push-up şi îţi vei schimba garderoba, putând purta rochii mai decoltate şi sexy ce îţi vor pune în evidenţă noii sâni!” – DOCTOR Alin Bortolini

 

O astfel de operaţie chiar reprezintă startul unei noi vieţi. Pe lângă faptul că măreşte volumul sânilor, intervenţia de augmentare mamară corectează şi forma acestora, dar şi eventuale asimetrii, pentru ca dumneavoastră să căpătaţi sânii la care aţi sperat dintotdeauna. Dacă doriţi, puteţi merge chiar mai departe: „Prin conceptul de frumuseţe integrată, BE PERFECT by Dr. Bortolini, operaţia de implant mamar cu silicoane poate fi combinată şi cu alte intervenţii de chirurgie estetică: liposucţie sau cu alte proceduri injectabile!” – DOCTOR Alin Bortolini

Operaţia de implant mamar reprezintă una dintre cele mai complexe proceduri estetice. Trebuie să ştiţi că ea se va efectua sub anestezie generală, dar şi că durata ei poate fi de două ore. Intervenţia în sine constă în introducerea unui implant mamar în spatele glandei mamare sau în spatele muşchiului pectoral. Alegerea aparţine doctorului, care vă va comunica cea mai bună variantă pentru dumneavoastră! Despre incizii, vă spunem că sunt de trei tipuri: „Incizia cea mai frecvent aleasă, cu cele mai puţine complicaţii şi cu rezultatele cele mai bune este cea inframamară. Frecvent în cazul pacientelor care nu au avut încă copii sau care mai doresc copii, eu, dr. Bortolini, folosesc incizia la nivelul şanţului inframamar şi poziţionarea implantului într-un buzunar creat sub muşchiul pectoral mare deoarece această tehnică nu influenţează alăptarea.” – DOCTOR Alin Bortolini

 

Întrucât acordă operaţiei o atenţie deosebită, doctorul Alin Bortolini foloseşte o tehnică minim traumatică. Acest lucru reduce nu doar durerile şi disconfortul după operaţie, ci şi posibilele infecţiile.

 

IMPLANTURILE DE SILICON MENTOR,

BRANDUL NUMĂRUL 1 ÎN LUME

Pentru că siguranţa şi calitatea ocupă primul loc în clinica Be Perfect, doctorul Alin Bortolini a optat pentru folosirea celor mai bune implanturi de silicon de pe piaţă: Mentor, un brand american de calitate premium, folosit astăzi de chirurgi de top din lumea întreagă. La ora actuală, peste 5 din 10 milioane de femei au silicoane Mentor implantate în sâni, iar numărul acestora este în continuă creştere, din mai multe motive!

Preţul reprezintă un avantaj pentru paciente, în plus, aveţi sute de variante de implanturi din care să alegeţi. Practic, nu există situaţie în care să vreţi ca sânii dumneavoastră să arate într-un anume fel, şi să nu găsiţi modelul care vă avantajează cel mai mult!

           

 

CE ALEG? IMPLANTURI ANATOMICE SAU ROTUNDE?

Odată stabilit brand-ul, trebuie să ştiţi că implanturile sunt de două tipuri: anatomice şi rotunde. Fiecare vine cu particularităţi, asta înseamnă şi că vă vor modela sânii în mod diferit. Doctorul Alin Bortolini ne lămureşte care este diferenţa dintre cele două: „Dacă îţi doreşti o mărire a sânilor, dar vrei un aspect natural al acestora şi eşti discretă în ceea ce priveşte expunerea lor, atunci recomand implanturile anatomice ca fiind soluţia perfectă pentru tine. Dacă, în schimb, îţi doreşti să mizezi pe acest nou atu să ai un aspect vizibil schimbat şi un decolteu foarte plin, trebuie să optezi pentru implanturile rotunde.

 

Ceea ce trebuie să ştiţi este că între cele două nu există diferenţă de calitate, doar de preţ!

 

ÎNAINTE ŞI DUPĂ OPERAŢIA DE AUGMENTARE MAMARĂ

SFATURI ESENŢIALE ŞI PAŞI DE URMAT       

În cadrul consultaţiei iniţiale vi se vor expune toate aspectele pe care este esenţial să le ştiţi, înainte să faceţi acest pas. Eventuale boli ori alergii vor fi depistate în cadrul unor analize pe care este obligatoriu să le efectuaţi.

 

„Eu, Dr. Bortolini, îţi voi răspunde tuturor întrebărilor pe care le ai. Vom face măsurători, vom discuta şi vom alege împreună implantul siliconic care se potriveşte cel mai bine pentru tine!”

 

Şi post operaţie există anumite reguli, de la care este bine să nu vă abateţi. Ştiaţi că este obligatoriu să purtaţi permanent în primele două luni după operaţie o bustieră specială? Ea va ajuta implanturile să nu se deplaseze, dar datorită lor veţi obţine şi un rezultat mai bun! Despre durere, vă spunem că ea va fi moderată şi diferă, evident, de la o persoană la alta. În general, ea dispare după 5 zile, timp în care vi se va recomanda un tratament analgezic şi antibiotic.

 

„Controalele vor fi la început la 2-3 zile, iar ulterior la 3, 6, 12 luni. Pentru monitorizarea implantului şi a sânilor, recomand un consult ecografic anual.”DOCTOR Alin Bortolini

           

Pentru că vorbim despre o operaţie complexă, nici rezultatul nu va fi vizibil imediat. Abia la distanţă de un an puteţi evalua efectele intervenţiei.

 

 

IMPLANT MAMAR VERSUS AUGMENTARE CU GRĂSIME PROPRIE

Atunci când vorbim despre mărirea sânilor, trebuie să ştiţi că le puteţi corecta mărimea şi forma şi prin altă modalitate, în afară de implantul mamar. Transferul de grăsime dintr-o altă parte a corpului reprezintă alternativa introducerii chirurgicale de implanturi mamare. Cu toate acestea, ultima variantă este preferată în cabinetele esteticienilor, datorită rezultatelor mai bune. Implanturile sunt adaptate pacientei, pentru că vin în diverse forme, astfel, puteţi opta pentru dimensiunea dorită, iar efectele sunt mai spectaculoase.

 

În schimb, prin utilizarea grăsimii proprii, este mai greu de conferit o formă sânilor. Rezultatele nu sunt previzibile şi nici nu pot promite aceeaşi longevitate, şi asta pentru că organismul poate absorbi grăsimea, moment în care pacientele vor avea nevoie de o procedură suplimentară. Pe de altă parte, pentru că vorbim despre un material organic, complet natural, efectele de respingere sunt nule. Ambele proceduri prezintă, prin urmare, avantaje şi dezavantaje pe care este esenţial să le cunoaşteţi, înainte să decideţi ce variantă alegeţi!

 

 

Doctorul Alin Bortolini vă aşteaptă la un control, dacă vă doriţi o schimbare sigură şi radicală! Be Perfect vă ajută să arătaţi exact aşa cum vă doriţi!

 

Acum puteţi urmări şi cum decurge o astfel de intervenţie, ca să vă familiarizaţi cu procesul. Vă invităm să intraţi pe canalul de YouTube al clinicii Be Perfect pentru a vedea, pas cu pas, în ce constă operaţia: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

Pentru  detalii, aveţi la dispoziţie numărul de telefon: 0767 373 328, adresa de mail: drbortolini@beperfect.ro, dar şi site-ul: https://beperfect.ro/.

Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi Instagram!

https://www.facebook.com/bortolini.alin

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 

 

Leave a Comment