Sayra – imagini fabuloase din Dubai

Vacanțele în Dubai sunt preferatele celor care vor să călătorească în timpul pandemiei, dar mai ales de vedetele care, după un an de restricții, aleg o destinație sigură din toate punctele de vedere. Pandemia de COVID-19 nu a afectat potenţialul turistic enorm al Emiratelor – ba dimpotrivă. Mulţumită măsurilor de siguranţă introduse, inclusiv distanţarea socială şi măştile obligatorii, turiştilor le este permis să viziteze faimoasa metropolă a deşertului.

Dubai este un loc extraordinar de vizitat în orice moment al anului. Orașul are multe de oferit turiştilor, fiind locul în care poți vedea cele mai înalte clădiri din lume, petrece nopţi în hoteluri exclusiviste sau sub cerul liber într-o tabără în deşert. Turiștii pot totodată să admire spectacolul de lumini al fântânilor, să facă shopping în Dubai Mall sau în celebra piaţă de condimente. Cele mai multe atracţii şi locuri turistice din Dubai au fost redeschise, urmând bineînţeles regulile sanitare. Există limită de persoane în restaurante şi magazine.

Și frumoasa artistă Sayra a ales să se relaxeze pe meleaguri străine, în fabulosul Dubai, unde s-a cazat la un hotel exclusivist. Dacă anul trecut, Sayra a fost nevoită să își amâne vacanțele programate din timp, acum însă, după mai multe luni în care şi-a făcut curaj să plece din nou, ea a optat pentru destinaţia perfectă de vacanţă, mai precis Dubai, acolo unde se află de câteva zile.

Vedeta se bucură de cele mai bune condiții: piscină privată, spa și cine romantice în restaurante cu stele Michelin.

Așa cum ne-a obișnuit, Sayra își etalează silueta de invidiat în cele mai incendiare ținute. A făcut deja furori în Emirate, acolo unde a realizat o adevărată ședință foto nocturnă.

„Încet-încet ne recuperăm viețile. Mă bucur că prima mea destinație din 2021 a fost Dubai, un oraș sigur din toate punctele de vedere. Călătoriile îți aduc putere, te încarcă pozitiv, te ajută să scapi de griji, să te relaxezi și îți redau stima de sine,” a declarat Sayra.

O vacanţă în Dubai acum costă circa 700 de euro, spun reprezentanţii angenţiilor de turism, despre destinaţia care devine din ce în ce mai preferată de români. Turiştii pot merge în Jeep Safari, să viziteze Miracle Garden sau Burj Khalifa. Este necesar un test PCR atât în România, cât şi în Dubai.

Pentru a afla cele mai noi informații, urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare:

 

Leave a Comment