Ce planuri are Sayra pentru 2021?

Anul 2020 a fost precum un carusel cu bune și cu rele. Mulți oameni au fost nevoiți să se reinventeze și să caute diverse soluții pentru a supraviețui. Nici pentru artiști nu a fost ușor, deoarece spectacolele și evenimentele au fost anulate. Viața lor a fost dată peste cap. Apoi măsurile de distanțare socială au lăsat fără activitate aproape întreaga industrie de divertisment. Artiștii trec prin cea mai grea perioadă a vieții lor, deoarece sunt dependenți de contactul uman, de emoții, de public, dar mai ales că principala sursă de venit pentru o bună parte din ei o reprezenta organizarea concertelor. Cu zeci de concerte anulate, aceștia au migrat către spațiul online.

Artista Sayra a devenit din ce în ce mai activă pe paginile de socializare, unde postează fotografii din shootinguri profesioniste, semn că ține foarte mult la imaginea ei. Machiajul și ținutele îi scot în evidență trăsăturile exotice. Aceasta se fotografiază gătind, citind, bucurându-se de viață așa cum este ea.

 

Și nu a stat deloc pe tușă, deoarece anul trecut a lansat melodii care au devenit rapid preferatele fanilor ei. Mai mult, își continuă studiile la o cunoscută Facultate de Design Vestimentar din Spania, chiar dacă se află la mii de kilometri distanță. Pentru visul tău faci orice! Iar Sayra își dorește să devină un designer vestimentar, pasiune pe care a observat-o încă din copilărie.

,,Anul trecut a adus o serie de emoții și stări de tot felul. Iar pentru acest an mi-am propus să îmi păstrez energia pozitivă pe care am avut-o și în 2020 și să bucur prin muzica și prezența mea. Îmi doresc succes în cariera muzicală și îmi împart timpul între carieră și pasiune. Urmează colaborări interesante, cu artiști cunoscuți. Mai am ceva în plan și nici nu mă gândesc că va fi altfel! Am avut timp să îmi fac noi planuri pentru acest an, care sper că va fi unul minunat din toate punctele de vedere”, a declarat Sayra.

 

Pentru a afla cele mai noi informații, urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare:

 

 

Leave a Comment