Imaginea lui Brad Pitt, folosită pentru a promova o paradă a heterosexualilor

Starul hollywoodian Brad Pitt a cerut unui grup de bărbaţi din oraşul american Boston, care a organizat o paradă a heterosexualilor, Straight Pride, să nu îi mai folosească imaginea şi numele fără acordul său, potrivit The Hollywood Reporter.

Super Happy Fun America, un grup aparent serios care acţionează „în numele heterosexualilor”, a decis să îl folosească pe Pitt ca „mascotă” pentru a-şi promova evenimentul, organizat în iunie, lună aleasă în mod tradiţional de comunitatea LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer) pentru a-şi promova drepturile.

„Felicitări domnului Pitt pentru că este imaginea acestei importante mişcări pentru drepturi civile”, se arăta pe site-ul grupului. Însă, vineri, toate referirile la Brad Pitt au fost înlocuite cu semnul „cenzurat”. Grupul a ajuns pe prima pagină a ziarelor, recent, pentru că a cerut permisiunea autorităţilor din Boston de a organiza o paradă a heterosexualilor, deşi iunie este cunoscută ca luna comunităţii LGBTQ.

Filmele de succes în care a jucat Brad Pitt

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Armata celor 12 maimuţe” şi „Moneyball”.

Actorul american a mai jucat, printre altele, în „Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds” (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit, în 2013, primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. Compania Plan B Entertainment Inc, fondată de actorul Brad Pitt, a produs alte două filme premiate cu Oscar – „Cârtiţa/ The Departed” (2006), de Martin Scorsese, şi „În lumina lunii/ Moonlight” (2016), de Barry Jenkins. Compania a mai produs o serie de filme apreciate de criticii de specialitate şi de spectatori, precum „Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z” şi „The Lost City of Z”.

Leave a Comment