Mădălina Brândușescu, o antreprenoare de succes

Mădălina Brândușescu are doar 25 de ani și conduce o afacere de succes. Este vorba despre Clinica Beauty Art Aesthetic, a doua ei casă. Tânăra antreprenoare are pe  mână o afacere dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Misiunea ei este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succces respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe.

Mădălina Brândușescu, premiată la Gala Health, Beauty &Lifestyle Awards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ambițioasă și perseverență, Mădălina Brândușescu a fost premiată recent la Gala Health, Beauty &Lifestyle Awards, eveniment organizat la Aristocrat Evens Hall de Flavia Covaciu și Oana Irimia. Astfel, Clinica Beauty Art Aesthetics si-a trecut în palmares încă un premiu de excelență.  Anterior acestei gale, Clinica Beauty Art Aesthetics a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței.

 

„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte clinici în mai multe orașe din România“, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

Ce vedete se tratează la Clinica Beauty Art Aesthetics

Printre persoanele publice care frecventează clinica se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

Prințesa Lia a optat pentru un tratament revoluționar pentru scalp și a făcut mezohair, Francisca a cerut lipoliză pentru topirea țesutului adipos, Elena Ionescu  a efectutat tratamente pentru ten pentru a scăpa de cicatricile post acneice, în timp ce Elena Merișoreanu  a făcut injecții cu botox pentru estomparea ridurilor. Actriței Eugenia Șerban i s-a recomandat rejuvenare facială cu plasmă îmbogățită cu trombocite și baby botox pentru ridurile fine. Nu în ultimul rând, multe dintre vedetele noastre și-au făcut intervenții de mărire a buzelor, lifting cu fire PDO și cu fire de tip Cog, slimming face sau proceduri de umplere a cearcănelor.

Leave a Comment