Interviu în exclusivitate! Despre tendințele în estetică pentru 2021 cu Mădălina Brândușeșcu

Anul 2021 marchează o nouă evoluție în tehnologie, odată cu aplicațiile și filtrele din ce în ce mai performante. Ne focusăm atenția pe selfie, așa că dorința de a arata perfect „filtrate” – în fotografii și în lumea online, dar nu numai, nu a fost niciodată mai puternică. Potrivit Societății Americane de Chirurgie Plastică, numărul de proceduri cosmetice minim invazive a crescut cu 200 la sută din anul 2000 și până astăzi, fără a indica nicio încetinire.

Avansul tehnologiei și al cercetării sunt pe măsură cu cererea consumatorilor, așadar, te invităm să descoperi în continuare care sunt tendințele și procedurile pe care specialiștii le consideră cele mai populare în acest an pentru a înfrumuseța trăsăturile faciale într-un interviu în exclusivitate cu Mădălina Brândușeșcu.

 

  1. Cum a luat naștere conceptul de Beauty Art Aesthetic? De unde a pornit pasiunea ta pentru frumos?

Mă fascinează tot ce ține de acest domeniu și mi-am dorit să pun pe picioare o afacere care așază femeia pe un piedestal și să îi evidențiez trăsăturile pe care le-a primit la naștere.

  1. Care sunt tendințele în materie de proceduri estetice în 2021? Dar în estetică, în general?

Este cu adevărat epoca procedurilor estetice medicale minim invazive. Nu se datorează numai timpului de refacere care a scăzut complet, costurilor mai mici, ci și pentru că există o accesibilitate crescută. Injectările, tratamentele cu  laser și cele de rejuvenare a pielii pot fi proceduri rapide, adesea cu efecte vizibile imediat și un timp de recuperare minim, calități care contribuie la incluziunea lor crescută.

În tendințe este și „slimming face”. Tratamentul  conferă un efect de ridicare a pomeţilor şi micşorează bărbia. Procedura se realizează în cabinetul medicului estetician cu ajutorul firelor bioresorbabile și a toxinei botulinice la nivelul mușchilor maseteri.

La fel și corecția ridurilor din jurul gurii cu acid hialuronic, procedură potrivită pentru a șterge urmele timpului cu toxină botulinică. Astfel pielea devine ca de bebeluș.

De asemenea, tratamentul Luxe Face este foarte eficient, pentru că reprezintă o biorevitalizare fără ace. Este de fapt o procedură complet non-invazivă. Se aplică foarte simplu. Avem trei soluții pe care le punem succesiv pe față fără pic de durere, iar efectele sunt imediate. Substanțele conferă o revitalizare a pielii, un peelig blând, dar tratează atât cicatricele atrofice adânci, cât și vergeturile. Luxe Face potențează și alte proceduri estetice cum sunt mezoterapia sau injectarea cu acid hialuronic. Are un efect de lifting, oferă un plus de luminozitate și este complet noninvaziv

  1. Russian, Kendall sau Kyle lips – ce le recomanzi pacientelor tale?

Încep prin a le spune că dacă nu se simt confortabil cu aspectul buzelor lor, sunt prea subțiri sau buza de sus a început să-și piardă din volum, pot apela cu încredere la tratamentele și tehnicile clinicii Beauty Art Aesthetics pentru obținerea unor buze voluptoase, perfect conturate și cu un aspect natural. Cele mai în vogă proceduri de augmentare a buzelor, Russian, Kendall și Kylie lips sunt in topul alegerilor pacientelor în materie de injectologie. Zilnic ne vizitează doamne și domnișoare din întreaga țară.  Aceste tehnici sunt potrivite pentru înfrumusețarea buzelor. Fiecare reprezintă o conturare diferită. Russian lips oferă buzelor volum și un contur accentuat. Kendall contur cu Fire PDO reprezintă soluția pentru obținerea unor buze perfect conturate. Acestea sunt inserate pe conturul buzelor în colțurile gurii și în maxim două-trei săptămâni are loc absorbția completă a firelor de către organism și stimulează producția de colagen pentru un efect natural. Un mare avantaj al acestui tip de intervenție ar fi durabilitatea, acest efect persistă până la un an, dar depinde foarte mult de metabolism și de stilul de viață.

Pentru detalii, informații și programări:

 

Leave a Comment