Brand-ul Dulcinella a ajuns la Bucureşti! Descoperă unde se reinventează gustul Delicios!

Cel mai mare lanţ de de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova a ajuns în capitala României! Şi bucureştenii se pot bucura, așadar, de produsele delicioase marca Dulcinella, plămădite cu grijă de maeştrii gustului excelent!

ZIUA BUCUREŞTENILOR DEVINE UN PIC MAI DULCE!

 La doi ani distanţă de când a traversat Prutul, Dulcinella, o cofetărie cu tradiţie din Chişinău, „creşte” frumos în România. După ce i-a cucerit deja pe suceveni, ieşeni ori vasluieni, brand-ul deschide primele patru locaţii în Bucureşti. Una dintre ele a fost deja lansată și vă promite, la fiecare vizită, calitate, explozie de gusturi, culoare şi atenţie la detalii! Este vorba despre magazinul de pe Calea Griviţei, de la numărul 395, care a avut marea deschidere pe 24 septembrie 2021. Pentru că vorbim despre prima cofetărie nu doar din București, ci și din sudul României, marcarea momentului s-a făcut într-un mod memorabil. Brand ambasadorii Dulcinella – Cleopatra Stratan, Paula Seling și Ion Paladi – au participat la inaugurare, însoțiți de invitați de seamă, precum Nico, Edward Sanda, Oana Lis, Kamara sau Bebelușa Oana. Cătălin Măruță a avut grijă ca lansarea să fie făcută cu dreptul, în calitate de prezentator al evenimentului.

 

DULCIURI PE ALESE, ÎN CELE MAI NOI COFETĂRII DIN ORAŞ

 Produse de cofetărie, ciocolaterie şi patiserie, create după reţete tradiţionale moldoveneşti ori după reţete orginale, prind formă şi gust în laboratoarele bucureştene Dulcinella, sub seriile Autor, Fusion, Raw&Veg, Tradiţional sau Clasic.Savurați în noua locație macarons cu diverse arome, plăcinte dulci ori sărate, biscuiţi ori cornuleţe, torturi şi prăjituri de tot soiul! Toate sunt preparate manual, din ingrediente proaspete, atent alese.

 

PREGĂTIŢI COMENZILE!

 Toate cofetăriile Dulcinella sunt gândite în aşa fel încât să găsiţi în fiecare locaţie orice aveţi nevoie. Cu orice prilej. De la o simplă prăjitură, atunci când vi se face poftă de ceva dulce, până la torturi pretenţioase, comandate pentru nuntă ori pentru aniversări. În curând, cofetarii Dulcinella vor crea noi gusturi pentru Candy Bar-urile celor mai reuşite botezuri ori majorate!

 

REŢETE NOI, PERIODIC, ÎN VITRINELE DULCINELLA

Descoperiţi şi redescoperiţi gustul  Dulcinella, de care nu aveți timp să vă plictisiţi. Cofetarii de aici adaugă noi şi noi reţete, pentru ca dumneavoastră să aveţi de unde alege! Bucureşteni, veniți aşadar să vă bucuraţi de gustul noii prăjituri “Retro”, a celei cu smântână şi vişine, a acadelei “Green” ori a prăjiturii “Albinuţa”! Și alte locaţii din Capitală se pregătesc să vă deschidă uşile, ca să descoperiţi gustul marca Dulcinella! Pe 8 octombrie 2021, o nouă cofetărie va fi inaugurată pe Şoseaua Pantelimon, la numărul 291. Ulterior, pe 15 octombrie 2021, va fi deschisă şi locaţia de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, de la numărul 116, pentru ca pe 22 octombrie 2021 cel de-al patrulea magazin să îi primească pe clienţi, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la numărul 14.

Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul Dulcinella, intraţi pe site-ul oficial, dar şi pe paginile Dulcinella de pe reţelele de socializare!Site: https://www.dulcinella.ro Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

Leave a Comment