Cleopatra Stratan, Paula Seling şi Ion Paladi te invită să descoperi universul Dulcinella!

Unii dintre cei mai apreciaţi artişti ne dezvăluie locul preferat pentru micile plăceri nevinovate! Cleopatra Stratan, Paula Seling şi Ion Paladi aleg cofetariile Dulcinella atunci când vine vorba despre dulciuri fără cusur. Aici găsesc poveşti… cu gust, delicii care înveselesc papilele gustative, indiferent de zi sau de ocazie!

POVESTE DULCE, ÎNCEPUTĂ ÎN URMĂ CU 15 ANI

Calitate, chimie între ingrediente, atenţie pentru detalii! Aşa s-a conturat universul Dulcinella, în urmă cu 15 ani. Totul a prins gust peste Prut, în Republica Moldova, din dorinţa unor specialişti într-ale dulciurilor de a face artă din ingrediente. De atunci şi până acum, în laboratoarele Dulcinella ia naştere Gustul Bun, cu Bun Gust: produse de cofetărie, ciocolaterie şi patiserie, create după reţete tradiţionale din Basarabia ori după reţete orginale, toate prind formă aici! Aveţi de ales între macarons cu diverse arome, plăcinte dulci ori sărate, biscuiţi ori cornuleţe, torturi colorate pentru copii şi nu numai or prăjituri dintre cele mai diverse, în care precizia şi migala sunt ingredientele de bază, ne asigură cofetarii Dulcinella!

ROMÂNII, CUCERIŢI ŞI EI DE GUSTUL DULCINELLA

Din 2019, gustul Dulcinella a ajuns şi în România. Târgu Neamţ, Piatra Neamţ ori Bacău sunt primele locaţii unde s-au putut testa produsele. În total, până acum, Dulcinella a cucerit zeci de oraşe din ţară. O echipă în continuă expansiune are grijă ca niciun client să nu plece nemulţumit de aici, iar asta se vede: cei peste 3 mii de oameni care comandă zilnic confirmă că produsele marca Dulcinella au nu doar gust excelent, ci şi… parfum de reuşită!

PRIMA LOCAŢIE DIN BUCUREŞTI, INAUGURATĂ

ÎNCĂ TREI, PE LISTĂ!

Şi bucureştenii se pot bucura deja de dulciuri desprinse din paginile revistelor. Dulcinella a inaugurat pe 24 septembrie 2021 prima locaţie, din capitala României, pe Calea Griviţei, la numărul 395! Brand-ul se pregăteşte însă să deschidă încă trei locaţii în unele dintre cele mai tranzitate puncte din oraş!

 

DULCINELLA ÎŢI ÎNDULCEŞTE ORICE EVENIMENT

ŞI CLEOPATRA STRATAN A ALES UNIVERSUL DULCINELLA!

Cofetăriile Dulcinella sunt gândite în aşa fel încât să găsiţi în fiecare locaţie orice aveţi nevoie, cu orice prilej: de la o simplă prăjitură, atunci când vi se face poftă de ceva dulce, până la torturi pretenţioase pentru nuntă ori pentru aniversări. Toate sunt preparate manual, din ingrediente atent selecţionate.

Recent, şi artista Cleopatra Stratan a apelat la ajutorul specialiştilor de aici, pentru cel mai important eveniment din viaţa ei, de până acum: nunta! Tortul pentru marele eveniment a fost pregătit în laboratoarele Dulcinella, iar procesul a fost extrem de simplu. Artizanii gustului Dulcinella pun la dispoziţia clienţilor un catalog cu torturi personalizate, din care vă puteţi alege modelul, iar ei se ocupă de design şi de arome, pentru ca petrecerea dumneavoastră să fie unică!

În curând, cofetarii Dulcinella vor crea noi gusturi, pentru CandyBar-urile celor mai reuşite botezuri ori majorate.

 

CADOURI DELICIOASE,  MARCA DULCINELLA

Ca să vă faceţi o idee despre cum este organizat fiecare magazin, aflaţi că în orice locaţie Dulcinella există o zonă a produselor proprii, cum ar fi biscuiţi, plăcinte, rulade ori torturi, create din inspiraţia cofetarilor, o zonă a produselor realizate pe comandă, specială pentru evenimente private, dar şi o zonă a cadourilor.  Practic, dacă sunteţi în pană de idei în ceea ce priveşte darurile, faceţi-vă drum spre una dintre locaţiile Dulcinella: găsiţi aici seturi gata pregătite ori care pot fi create la cerinţele clientului, pentru surprize dulci şi inspirate, făcute celor dragi.

 

NOI ŞI NOI DELICII,  ÎN VITRINELE DULCINELLA

Nu vă puteţi plictisi niciodată de gustul Dulcinella, şi asta pentru că în vitrinele magazinelor găsiţi întotdeauna noi şi noi culori şi forme delicioase, cu preţuri pentru toate buzunarele. Cele mai recente reţete care au intrat în portofoliul Dulcinella au fost lansate în urmă cu nici măcar o lună. Aşa că vă invităm în locaţii să descoperiţi gusutul noii prăjituri “Retro”, a celei cu smântână şi vişine, a acadelei “Green” ori a prăjiturii “Albinuţa”!

BRAND-UL DULCINELLA, ÎN CONTINUĂ EXPANSIUNE

În curând, Dulcinella deschide încă trei cofetării, în capitala României. Pe 8 octombrie, va inaugura cea de-a doua cofetărie din Bucureşti, pe Şoseaua Pantelimon, la numărul 291. Pe data de 15 octombrie, deschide un nou magazin, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, la numărul 116, iar pe data de 22 octombrie, încă un punct, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la numărul 14.

 

Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul Dulcinella, vă invităm pe site-ul oficial, dar şi pe paginile Dulcinella de pe reţelele de socializare!

Site: https://www.dulcinella.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

Leave a Comment