Royal Palace Ballroom, cea mai nouă locaţie de evenimente de pe harta bunului gust! Inaugurarea, făcută cu dreptul!

Începând cu 16 septembrie 2021, bunul gust în organizarea nunţilor şi-a găsit un nume: Royal Palace Ballroom! Cea mai nouă locaţie de evenimente şi-a deschis larg porţile pentru toţi cei care vor o petrecere fără cusur, la un pas de Bucureşti. Inaugurarea a fost făcută cu dreptul, întocmai cum ar trebui să înceapă şi să se încheie orice eveniment de succes.

 

LIVIU VÂRCIU, MAESTRU DE CEREMONII LA INAUGURARE

În faţa invitaţilor, Liviu Vârciu a deschis seara. Pentru câteva ore, a fost maestru de ceremonii şi i-a primit, pe rând, pe scenă, pe cei care au conturat primul capitol al frumoasei poveşti Royal Palace Ballroom.

Dacă actorul a dat tonul, trupa Emilia & The Gentlemen a păstrat ritmul. Participanţii au fost fascinaţi de piesele uneia dintre cele mai căutate formaţii pentru evenimente. Într-un loc select, s-au bucurat de muzică live şi de reîntâlniri. Singura condiţie care a trebuit respectată a fost ţinuta: dress code-ul serii a fost vestimentaţia tip Cocktail, elegantă şi non-conformistă, purtată cu graţie şi stil de cei 150 de invitaţi. Printre ei s-au numărat şi vedete, precum Deea şi Dinu Maxer, Francisca, Tania Popa, Claudia Ghiţulescu, Wilmark ori Florin Grigore.

 

 

TENDINŢELE ACESTUI SEZON PENTRU MIRESE,

PREZENTATE LA ROYAL PALACE BALLROOM

Şi pentru că vorbim despre un loc special destinat nunţilor, de la inaugurarea Royal  Palace Ballroom nu puteau lipsi prezentările de modă, care au făcut cunoscute invitaţilor tendinţele atunci când vine vorba despre rochiile de mireasă. Brand-ul Aryanna Karen a deschis fashion show-ul cu o defilare în care modernul s-a îmbinat cu romanticul şi cu delicateţea.

În aceeaşi notă a continuat spectacolul rochiilor de mireasă şi în regia Sposa dell Amore. De mai bine de un deceniu, brand-ul activează în domeniul ceremoniilor şi pune la dispoziţia clientelor sute de modele sofisticate, potrivite pentru orice siluetă ori gust.

 

 

BIANCA DRĂGUŞANU, APARIŢIE ÎN ROCHIE DE MIREASĂ LA EVENIMENT

Bianca Drăguşanu a închis prezentările de modă, cu propriile creaţii. De mâna cu fiica ei, Sofia, vedeta a defilat pe podium într-o rochie albă şi a prezentat viziunea ei despre rochiile de mireasă ale acestei toamne. Creaţiile cu trenă, cusute manual, personalizate în funcţie de cerinţe şi inspirate din poveştile viitoarelor mirese au fost cuvintele de ordine ale serii.

 

Vă invităm să descoperiţi locul din care porneşte totul: magia momentului şi amintirile de după, în cea mai nouă sală de evenimente care croieşte basmul în jurul dumneavoastră! Găsiţi Royal Palace Ballroom pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna ilfoveană Tunari.

Şi pentru că fiecare eveniment perfect începe cu un prim contact, aveţi la dispoziţie numărul de telefon Royal Palace Ballroom, pentru informaţii suplimentare şi pentru rezervări: 0748.018.018, dar şi o adresă de mail: office.royalpalace@gmail.com

 

Leave a Comment