Bărbați de succes vor fi premiați la Gala Celebrity Awards

Cea de-a treia ediţie a Galei Celebrity Awards –“Bărbați de success” va avea loc luni, 18 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, la Aristocrat Events Hall, un centru de evenimente superb, devenit tradiţie, cu care invitaţii deja s-au obișnuit.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi bărbați de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție vor fi premiați în cadrul Galei Celebrity Awards – “Bărbați de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”. La fel ca și la ediția precedentă, gala „Bărbați de succes” va fi prezentată de Francisca.

 

“Am dezvoltat acest concept de gale acum 6 ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards-“Femei de Succes” unde am avut că invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu Creed, Erica Eleniak, Costas Mandylor. Am continuat cu Celebrity Awards- “Bărbați de Succes” și cel mai nou proiect este Health Beauty&Lifestyle. Dorim prin aceste proiecte să adunăm laolaltă oameni interesanți într-un cadru de networking exclusivist”, au spus antreprenoarele Oana Irimia si Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

La eveniment va participa și Vasile Vlasin, fondatorul Asociației Părinți Salvatori asociație care intenționează ca în anul 2020 să doteze cât mai multe școli, grădinițe și spații publice cu defibrilatoare pentru resuscitare în caz de stop cardio-respirator și care în prezent ține cursuri gratuite de resuscitare în caz de stop cardio-respirator și eliberare de căi respiratorii în caz de înec.

Printre premianți sunt dr. Călin Doboș, medic plastician, dr. Tarek Nazer, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, avocatul Eugen Constantin Vidineac, compozitorul și cântărețul Marius Moga, Sebastian Dobrincu, Florian Rus, cântărețul Aurelian Temișan, prezentatorul tv Dan Negru, cântărețul de folclor Florin Grigore, arhitecții Andrei Răzvan Marica și Flavius Florin Ciocoiu de la Einn Studio, Ziad Dannawi, Alexandru Răducanu, Răzvan Dincă, prof. Albert Alexei Von Kloss-Ignatenko, prezentatorul tv Cosmin Cernat, Mihai Ghiță, Vasile Vlasin, Bogdan Petrilă, realizatorul tv Cristian Brancu, cântărețul Dan Helciug, trupa Proconsul, Macovei Vlăsceanu Dan Alexandru, Andrei Cotruța.

Despre Galele Celebrity Awards, organizate sub egida “I Success”

Galele Celebrity Awards – „Bărbați de Succes”, „Femei de Succes” și “Health Beauty&Lifestyle” oferă posibilitatea de a împărtăși experiențele oamenilor de succes din diverse domenii de activitate  în prezența invitaților din mass-media și mediului de afaceri. 

O parte din castigatorii celei de-a 2-a editii Barbati de Succes: Munteanu, Cristopher Milburn, Carlo Santos, Mihai Leu, Cristi Brancu, Igal Goldenberg, Dr. Călin Doboș, Dr. Ionut Leahu, Dr. Aldo Vittorio Novello, Jesus Del Cerro, Gabriel Covesanu, George Pistereanu, Catalin Hideag, Stefan Burdea, Christian Sabbagh, Catalin Botezatu, Mihai Grigoras, Augustin Matei, Mircea Branzei.

Leave a Comment