Cum se pot corecta asimetriile buzelor cu acid hialuronic? Află de la specialiști!

Procedurile estetice minim invazive pentru îmbunătățirea aspectului fizic au devenit din ce în ce mai populare și mai accesibile. Acestea sunt menite să șteargă din semnele trecerii timpului sau să corecteze micile imperfecțiuni, păstrând un aspect cât mai natural. Persoanele care apelează la intervențiile non-chirurgicale se pot bucura de o creștere a încrederii în sine și de o fizionomie mai armonioasă.

Buzele au un rol important în estetica facială, fiind un simbol al feminității și senzualității. Forma, conturul, volumul și nuanța buzelor sunt criterii ce pot defini buzele atrăgătoare. Problemele cele mai frecvente în ceea ce privește aspectul buzelor sunt reprezentate de colțurile buzelor lăsate și aspectul trist al fizionomiei.

Astfel, cu ajutorul specialiștilor și procedurilor non-invazive pot fi ajustate micile iregularitați ale formei și conturului și se pot reechilibra proportionalitățile trăsăturilor faciale prin a se acționa asupra ambelor sau doar uneia dintre buze.

Clinica Beauty Art Aesthetics vă vine în ajutor și vă oferă buzele senzuale pe care mereu vi le-ați dorit. Aflăm de la Mădălina Brîndușescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics despre corectarea asimetriei buzelor. ,,Atât asimetriile naturale, reprezentate de situațiile în care pacientul s-a născut cu mici imperfecțiuni sau forme inegale ale buzelor, cât și cele provocate de o tehnică de injectare greșită pot fi corectate în cadrul clinicii noastre prin injectarea cu acid hialuronic, astfel încât buzele să capete o formă simetrică, cu un efect natural. Acidul hialuronic poate fi folosit și pentru corectarea buzelor, procedură care modifică mai puțin fizionomia și care face ca buzele să fie proporționale sau simetrice. Se vor face injectări în puncte specifice, care să refacă proporțiile buzelor și să asigure un aspect plăcut. Procedura este de scurtă durată și efectele se mențin câteva luni. Efectele acidului hialuronic în buze durează de la șase până la zece luni. După acea perioadă va fi nevoie să repeți procedura. Aceste lucruri depind foarte mult de organismul uman. Există persoane ale cărui corp absoarbe destul de repede acidul hialuronic injectat, astfel că în primul an este posibil să fie nevoie de mai multe ședințe. Însă odată ce trupul nostru se obișnuiește cu noua schimbare, va fi din ce în ce mai ușor să reglezi substanța, inclusiv la o cantitate mai mică.”

Acidul hialurionic este o substanță pe care o regăsim deja în corpul nostru. Acesta ajută la constituirea unor forme naturale ale buzelor și un volum la fel de estetic. Acidul hialuronic este o substanță care se împacă excelent cu corpul nostru, de aceea efectele sale sunt imediate:

 

  • Buze perfect conturate,

 

  • Structura buzelor se păstrează în întregime,

 

  • Volumul va fi în funcție de cât îți dorești și se va simți la fel ca înainte.

 

Odată injectat, acidul hialuronic îți oferă suport și contur pentru structura și țesutul buzelor.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

 

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

 

Leave a Comment