Eugenia Serban s-a operat! Afla la ce interventie chirurgicala a fost supusa!

 

Ochii  pot fi cei mai puternici aliati ai frumusetii feminine sau ne pot trada cand ne e lumea mai draga. Ochii nu sunt numai „oglinda sufletului”, ci si o adevarata reflectie a felului in care aratam si ne simtim. Ridurile, inesteticele pleoape lasate, pungile de sub ochi, cearcanele, toate acestea ne tradeaza atunci cand  incercam sa mascam trecerea anilor sau stilul de viata nepotrivit.

“Blefaroplastia estetica este o procedura de chirurgie plastica care vine in ajutorul acestor probleme, cu rolul de a indeparta excesul de tegument si grasime, care alcatuiesc pungile si excesul de piele al pleoapelor. De asemenea se poate reda plenitudinea lor prin transfer de grasime sau acid hialuronic. Astfel, se elimina aspectul obosit si imbatranit al ochilor si se pot ridica si sprancenele”, a precizat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.

In aceasta situatie nu este de mirare ca majoritatea femeilor sunt preocupate sa pastreze un aspect cat mai natural si tanar al ochilor. Actrita Eugenia Serban a apelat la doctorul estetician Calin Dobos si si-a facut o interventie la ploapa superioara.

„Orice femeie trebuie sa aiba grija de ea. In munca mea e foarte important aspectul fizic, de aceea am recurs la aceasta interventie. Sunt foarte emotionata dar am incredere totala in doctorul Calin Dobos.”a declarat Eugenia Serban.

„Vom face o operatie de blefaroplastie ploapa superioara. Operatia dureaza 30 min si nu necesita internare. Recuperarea este usoara iar in 10 zile va putea sa-si reia activitatea. „a declarat Dr. Calin Dobos.

Imagini consultatie:

 

IMG_0548
IMG_0550

Leave a Comment