Tesla Model 3 a fost oficial lansat.

In sfarsit s-a lansat mult asteptatul Tesla Model 3.

Primii care au putut sa vada live, au fost posesorii de Tesla, cei din mass-media si unii potentiali cumparatori binenteles cu atentie selectionati dintr-o lunga lista.
Locatia aleasa pentru acest eveniment, nu putea sa fie alta decat SpaceX cu sediul in Los Angeles, California.
Cei de la Tesla doresc astfel sa atace segmentul compactelor, acolo unde regulile sunt impuse de Bmw seria 3, Audi A4 si Mercedes clasa C dar cu o masina noua full electric si ceea ce este cel mai important, la un pret competitiv. Pretul acestui nou model incepe de la 35000$ si creste in functie de bugetul fiecarui cumparator.

noul model tesla model 3 oficial lansat-motor24.ro

Tesla Model 3 are o autonomie de circa 344km, datorita unui sistem avansat de acumulatori lithium-ion. Reprizele sunt de asemenea de invidiat 0-100km/h in mai putin 6 secunde, chiar CEO Tesla Elon Musk spune „Tesla doesn’t make slow cars” in speranta de a atrage cat mai multi cumparatori, reticenti la tehnologia electrica. De asemenea este o masina sigura in caz de accident, obtinand 5 stele.

noul model tesla model 3-full electric-motor24.ro

noul model full electric tesla model 3-motor24.ro
Elon Musk garanteaza cumparatorii de Tesla, ca vor avea parte de service si sisteme de incarcare aproape peste tot in lume.
Ceea ce surprinde in partea fata este bara de protectie, care spre deosebire de modelele anterioare nu mai dispune de grila. O idee buna, aerodinamicitatea inbunatatindu-se semnificativ.

interior tesla model 3-motor24.ro
Interiorul este surprinzator de simplu, minimalist fiind dominat de o tableta de proportii generoase unde poti vizualiza si comanda aproape tot din masina. Este o masina frumoasa, cu tehnologie de ultima ora si de aceea in momentul lansarii fiind deja 135000 de comenzi.

interior tesla model 3-tableta-motor24.ro

Va prezentam mai jos un colaj de imagini de la lansarea oficiala din America sediul SpaceX Los Angeles, California. Dupa o prezentare a modelelor anterioare, Elon Musk dezvaluie cel mai ieftin autoturism Tesla Model 3.

tesla model 3 lansare california CEO elon musk-motor24.ro

TESLA MODEL 3 INCARCARE RAPIDA ACUMULATORI-motor24.ro

tesla model 3-acumulatori-lithium-ion-motor24.ro

lansare oficial tesla model 3 -motor24.ro

tesla model 3 faruri full led-motor24.ro

noul model tesla model 3 faruri full led-motor24.ro

s-a lansat oficial tesla model 3-motor24.ro

 

http://www.motor24.ro

Leave a Comment