Afla care sunt cele mai eficiente proceduri de slabit ale vedetelor!

Afla care sunt cele mai eficiente proceduri de slabire ale vedetelor!

 

Unele dintre cele mai eficiente tratamente testate de vedete au dat roade la scurt timp după ce acestea au început să le aplice. Fie că au trebuit sa fie inghetate la propriu, sau sa stea intr-un tunel la caldura timp de o ora, vedetele noastre au avut parte de rezultate cu adevărat spectaculoase după aceste proceduri.

Eugenia Serban a slabit mai bine de 4 kg in trei saptamani  si si-a tonifiat corpul la BeautyX cu LPG Cellu M6.

„Este un aparat care intradevar face minuni, inafara de faptul ca textura pielii arata impecabil si scazi in centimetri dupa doar patru sedinte este si o procedura foarte relaxanta” a declarat Eugenia.

Cu aceeasi procedura se intretine  Raluca Dumitru si Natalia Mateut.

Ralucai Tanase ii place inghetata si nu vorbim de inghetata pe bat si nici la cornet, inghetata la propriu.

„Raluca folosete pentru arderea grasimilor o procedura de ultima ora care te scapa de centimetri in plus de la prima sedinta. Procedura se numeste Criolipoliza, aparatul efectiv inghetata tesutul adipos de pe anumite zone iar acesta dispare. Sunt foarte multumita de efectul Criolipolizei cand am ajuns la BeautyX a fost primul tratament pe care am vrut sa il incerc”. a declarat Raluca.

Densiei Tanase ii place mai mult la caldura. „Spre deosebire de Raluca eu am ales impachetari in tunel cu infrarosu dar si Lpg Cellu M6. Deci adio retinere de apa dar si celulita ambele dintr-un foc”. a spus Denisa.

Leave a Comment