Balustradele din sticlă, un plus de stil în interiorul şi în exteriorul locuinţei noastre

Dacă sunteţi în plin proces de renovare, iar casa dumneavoastră are terasă, balcon şi scări interioare, probabil sunteţi şi în căutarea unor balustrade care nu trebuie să fie doar simple elemente decorative, ci şi să ofere un plus de siguranţă. Specialiştii de la VegaProd Sistem, care oferă servicii de calitate în amenajarea spaţiilor interioare din 2010 încoace, vă propun balustradele din sticlă. De ce? Aflaţi în rândurile care urmează, direct de la experţi!

 

STICLA, REZISTENTĂ LA ŞOCURI, MEREU LA MODĂ

Dacă ştiţi că investiţia făcută este pe termen lung, şi deci, ceva mai costisitoare, specialiştii ne recomandă să apelăm la materiale care nu se vor demoda niciodată. Este cazul sticlei, care, odată folosită, conferă şi un plus de eleganţă, dar şi un aer modern spaţiului nostru. În plus, gândiţi-vă şi la partea practică: este uşor de curăţat, de întreţinut, dar şi simplu de personalizat, în cazul în care vă plictisiţi la un moment dat de felul în care arată iniţial.

 

„Daca vrei să oferi locuinţei un look lejer, de libertate totală, de transparenţă şi luminozitate, vin în ajutor balustradele din sticlă. (…) care fac din casa ta o locuinţă modernă, amenajată cu mult bun gust şi rafinament.– ECHIPA VEGAPROD SISTEM

 

Pe lângă asta, balustradele din sticlă creează şi senzaţia de spaţiu. Deşi pare un material sensibil, de fapt, sticla este extrem de rezistentă. În cazul balustradelor se foloseşte sticlă securizată, chiar şi de cinci ori mai rezistentă faţă de cea normală. Pe scurt, dacă s-ar sparge, s-ar transforma în bucăţi mici, deci va fi total lipsită de riscuri.

 

 

ELEMENTE ESENŢIALE ÎN ALEGEREA UNEI BALUSTRADE DIN STICLĂ

 

 

„Când vorbim despre realizarea unei balustrade din sticlă, este esenţial să alegem, în primul rând, modalitatea de prindere corectă, în funcţie de care se stabileşte şi tipul, şi grosimea sticlei.” – ECHIPA VEGAPROD SISTEM

 

Pe site-ul oficial www.vegaprod.ro găsiţi patru modele standard de balustrade din sticlă. Printre ele, şi modelul Spider, adică balustrada cu prindere în puncte, recomandată, în special, pentru scrările din interior. Întrucât sticla este prinsă pe exteriorul treptelor, aveţi avantajul că zona pe unde treceţi nu va fi îngustată. Vorbim despre un sistem modern, fără ramă, care are doar câteva prinderi metalice minimaliste.

 

Mai puţin elegant, dar şi mai puţin costisitor este modelul balustradei de aluminiu cu sticlă între montaţi,  o soluţie atât pentru exterior, cât şi pentru interior. Geamurile de sticlă sunt prinse între ele de elemente de siguranţă, reprezentate de bare de aluminiu. Este un sistem ideal pentru spaţii publice, dar şi pentru zone cu trafic intens.

 

Specialiştii de la VegaProd Sistem vă stau la dispoziţie pentru oferte personalizate. Puteţi trimite câteva poze ale proiectului, dimensiuni aproximative şi tipul de balustradă dorit pe adresa de mail: office@vegaprod.ro, pentru un preţ estimativ.

 

„Misiunea companiei este de a răspunde la nevoile clienţilor cu produse de calitate, la un preţ corect. Suntem mereu la curent cu ultimele noutăţi din domeniu, pentru a oferi cele mai bune opţiuni clienţilor noştri.– ECHIPA VEGAPROD SISTEM

 

Pe lista de servicii se regăsesc şi sistemele de închidere a teraselor, realizarea şi montarea ferestrelor sau cea a pergolelor.

Prin calitate și profesionalism, serviciile și produsele Vega Prod Sistem au ajuns să fie preferate și de vedete. Dorian Popa, Amna, Liviu Teodorescu şi Connect-R au apelat la specialiști pentru amenajarea locuinţelor lor.

Pe site-ul oficial găsiţi galerii foto cu proiecte deja executate, care vă pot fi sursă de inspiraţie!  Pentru mai multe informații, puteți apela și numărul de telefon: 0760.273.174

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment