Dimunează urmele lăsate de acnee prin Microneedling, la Beauty Art Aesthetics!

Acneea este cea mai comună problemă dermatologică. Se pot confrunta cu ea atât adolescenţii, cât şi adulţii, deşi apare, mai ales, la tineri. Datele arată că 85 la sută dintre ei pot suferi de acnee, fie ea şi minoră. Surprinzător sau nu, deşi afectează nu doar aspectul, ci şi stima de stine, puţini aleg să o trateze. Remedii există, mai ales dacă descoperim CE o cauzează, căci motivele pot fi dintre cele mai diverse.

În rândurile următoare, specialiştii de la Beauty Art Aesthetics ne dezvăluie procedura facială pe bază de colagen propriu, iubită şi de vedetele de la Hollywood, care poate îmbunătăţi aspectul tenului, după doar câteva şedinţe.

 

 

MICROÎNŢEPĂTURI, PENTRU O PIELE REVITALIZATĂ

 

Microneedling-ul este un tratament blând, care nu presupune durere, deşi funcţionează prin înţepături minuscule făcute la nivelul pielii. Cum este posibil? Prin aplicarea unei creme anestezice, ca să nu simţiţi disconfort. Ulterior, produsele de tratament potrivite pentru dumneavoastră, adică anumite creme utilizate doar în clinicile de estetică, ajung în cele mai adânci straturi ale pielii, cu ajutorul unui dispozitiv special care perforează pielea. Metoda de funcţionare este simplă: prin acest procedeu se va produce mai mult colagen, care va duce la regenerare.

Vorbim despre un tratament ideal atât pentru ten, cât şi pentru alte zone cu posibile probleme, cum ar fi gâtul sau decolteul, care vor fi mai luminoase, dar şi mai hidratate. Este, spun specialiştii, o procedură ideală şi pentru tenul predispus la acnee sau cel afectat de cicatrici, întrucât îl ajută să devină uniform, radiant şi sănătos, fără pete ori roşeaţă. De asemenea, tratamentul poate diminua ridurile fine şi pe cele de expresie, poate revitaliza pielea îmbătrânită ori poate reduce dimensiunea porilor.

În medie, procedura durează maximum jumătate de oră, iar experţii o compară ca eficacitate cu tratamentele laser.

 

DUPĂ CÂT TIMP SE VĂD EFECTELE

Specialiştii de la Beauty Art Aeshtetics vor stabili gravitatea problemei, doar după un prim control. Tot atunci, veţi afla şi de câte şedinţe aveţi nevoie. În general, pentru corecţia cicatricilor post-acneice este necesar un minim de şase astfel de tratamente, care vor fi efectuate la un anumit interval de timp.

Efectele încep să se vadă după patru săptămâni, dar pentru că suntem diferiţi cu toţii, rezultatele pot să difere, aşa că aşteptările pacienţilor trebuie să fie realiste.

 

LA CE SĂ VĂ AŞTEPTAŢI DUPĂ TRATAMENT

 

Deşi procedura cosmetică este, în general, extrem de bine tolerată de toţi pacienţii, trebuie să vă aşteptaţi la anumite efecte, cum ar fi roşeaţa şi umflarea uşoară, imediat după procedură. Pentru câteva ore, vă veţi simţi ca atunci când staţi prea mult la soare. Ulterior, tenul îşi revine uşor.

Întrucât vorbim despre o procedură care utilizează ace, trebuie să fiţi siguri că tratamentul se realizează în condiţiile potrivite, altfel riscaţi infecţii serioase. La Beauty Art Aesthetics, specialiştii pun siguranţa pe primul loc, aşa că folosesc nu doar soluţii sterile, ci şi ace de unică folosinţă!

 

CUM ŞI DE CE APARE ACNEEA

 

Pentru ca rezultatele procedurii să se menţină, trebuie nu doar să aveţi grijă constant de pielea dumneavoastră, dar şi să invetigaţi ce anume duce la formarea acneei. În acest sens, un consult la dermatolog şi un set de analize sunt mai mult decât necesare.

Specialiştii ne explică faptul că acneea poate fi declanşată de mai mulţi factori, dar, în general, se formează din cauza excesului de sebum şi a porilor înfundaţi. Modificările hormonale, stresul, alimentaţia nesănătoasă şi chiar anumite medicamente pot duce la agravarea ei, de aceea este esenţial să aflaţi cum stau lucrurile în interior, pentru a ameliora problemele de la exterior. Pentru o vindecare completă, trebuie să vă înarmaţi cu răbdare, mai ales dacă acneea este gravă: veţi nevoie de o perioadă lungă de tratament.

Preocupaţi-vă de frumuseţea şi de sănătatea dumneavoastră, la orice vârstă! Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă la o consultaţie gratuită! Clinica, preferată şi de vedete, a primit primul premiu la nivel internaţional,  pentru Excelenţă în frumuseţe, în cadrul celei de-a doua gale mondiale I Success Awards, care a avut loc la Cannes, în iulie 2021.

 

Găsiţi Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la

adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

Leave a Comment