Elena Ionescu a apelat la estetician! Află ce şi-a făcut artista

Elena Ionescu, faimoasa artistă care a câștigat recent competiția Survivor România, ex-Mandinga şi participantă în producţia emisiunii ,,Mămici De Pitici Cu Lipici” a ajuns iar pe mana esteticianului. Aceasta a apelat la un renumit chirurg estetician, chirurg ales de foarte multe vedete datorită rezultatelor extraordinare pe care le are.

“Ador buzele cu volum, pometii bine definiţi şi o faţă bine conturată si de obicei folosesc tot ce trebuie pentru a mă aranja dar in ultima perioada dura mult prea mult. Sunt si mamica, am si atatea proiecte noi si efectiv incerc sa salvez timp. Chiar si 5 minute sunt foarte importante pentru mine. Aşa am decis să apelez la Domnul Dr.Alin Bortolini, pentru câteva intervenţii care îmi aduc beneficii estetice. Sunt extraordinar de mulţumită de rezultat!” a declarat frumoasa artistă.

Acidul hialuronic se poate folosi pentru zona inferioara a fetei si anume pentru : estomparea ridurilor periorale (liniile de fumator), nazogeniene (intre nas si buze), linii marioneta (ridicarea colturilor gurii), ridurile din zona barbiei.

Despre alegerea intervențiilor Elenei Ionescu și ce presupun aceastea, ne spune Dr.Alin Bortolini, Medic Specialist Chirurgie Plastică și Estetică, fondator al clinicii Be Perfect.

“Dacă nu va simțiți confortabil cu aspectul buzelor dumneavoastră, sunt prea subțiri, nu sunt simetrice sau au început să-și piardă din volum, puteți să beneficiați de tratamentele și tehnicile clinicii noastre pentru obținerea unor buze voluptoase, perfect conturate și cu un aspect natural. Acidului hialuronic este cea mai buna substanta de umplere, 100% naturala ce se gaseste in mod natural in corpul uman atat la nivelul pielii si altor structuri. Procedura la care a fost supusa pacienta noastră, Elena Ionescu, este o precedura minim invazivă, de volumizare, cu riscuri minimine dar cu un rezultat final uimitor.”

 

 

 

În cadrul galei „I Success – Bărbați de succes” 2020, Dr. Alin Bortolini a primit premiul pentru excelență în medicina estetică.

Află mai multe de pe site-ul https://beperfect.ro sau scrie un mail la drbortolini@beperfect.ro ori contactează-l telefonic pe Dr. Bortolini: 0767373328

Create the Best Version of Yourself!

 

Leave a Comment