Firele bio-resorbabile, soluţia anti-celulită

Câte femei nu aţi auzit că se plâng de apariţia celulitei? Probabil multe, căci pielea cu aspect de… coajă de portocală afectează, în general, peste 85 la sută dintre femeile care au peste 20 de ani. Dacă masajul, sportul şi alimentaţia sănătoasă pot ajuta la diminuarea ei, trebuie să ştiţi că esteticienii vă pot ajuta să o ţineţi departe pentru mult timp!
Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică de top când vine vorba despre intervenţiile de înfrumuseţare, au remediul care vă poate ajuta să scăpaţi de inestetica celulită. În ce constă tratamentul, vă dezvăluie chiar ei, în rândurile următoare!

 

CUM APARE CELULITA ŞI CUM O RECUNOŞTEŢI

Deşi nu este o boală, celulita nu este dorită… de nimeni. Este, de fapt, o acumulare de grăsime, cu care se pot confrunta şi femeile care au probleme de greutate, dar şi cele mai slabe.

Trebuie să ştiţi că celulita afectează în grade diferite. În unele cazuri, poate să nici nu fie vizibilă cu ochiul liber, în altele, să fie evidentă doar la palpare ori să aibă noduli vizibili şi dureroşi. Odată depistată cauza apariţiei, afecţiunea poate fi mai uşor ţinută sub control, tocmai de aceea un control la medic este primul pas către o piele cu aspect neted.

În general, celulita apare la nivelul coapselor, al şoldurilor şi al feselor, tocmai de aceea devine un coşmar pentru majoritatea femeilor, mai ales vara, la plajă. Este şi momentul când cele mai multe decid că este vremea să declare război celulitei!

 

CE SUNT FIRELE BIO-RESORBABILE ŞI CUM FUNCŢIONEAZĂ

Pentru îndepărtarea ei, experţii de la Beauty Art Aesthetics recomandă firele PDO pentru corp. Vorbim despre un tratament folosit şi în chirurgia generală de peste 25 de ani încoace. Specialiştii spun că este sigur, nu produce reacţii alergice şi nici nu are efecte secundare, atât timp cât apelaţi la medici cu experienţă!

Cum funcţionează procedura? Firele PDO sunt introduse sub piele printr-o tehnică specială. Odată resorbite, vor duce la producerea de colagen şi de elastină, două componente esenţiale pentru o piele sănătoasă şi frumoasă. De fapt, în acest lucru constă şi eficacitatea procedurii în cazul celulitei.

Procedura cu fire PDO nu este dureroasă, nu durează mai mult de jumătate de oră şi nici nu implică vreo perioadă de recuperare. Specialiştii o recomandă şi pentru excesul de piele, piele îmbătrânită, recuperarea tonusului muscular ori refacerea tonusului de la nivelul gâtului. Firele bio-resorbabile pot fi folosite cu succes şi la nivelul feţei, de pildă, pentru ridicarea pomeţilor ori pentru arcuirea sprâncenelor.

 

EFECT DUPĂ PROCEDURA CU FIRE PDO

Specialiştii spun că efectul este imediat! În plus, nu trebuie să ajungeţi la cabinet nici prea des, pentru a repeta procedura. Rezultatele se menţin chiar şi până la doi ani. Este o tehnică folosită des şi pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.
În cazul celulitei, specialiştii de la Beauty Art Aesthetics recomandă combinarea acestui tratament cu Lipoliza, pentru topirea grăsimii.

 

STILUL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS, ALIATUL TRATAMENTULUI CU FIRE

Însă cum nicio procedură nu are rezultate sută la sută fără un stil de viaţă sănătos, specialiştii recomandă să ţineţi cont şi de alte aspecte esenţiale, pentru ca intervenţia să fie eficientă în totalitate.

Consumul suficient de lichide poate fi un remediu împotriva celulitei. De asemenea, mâncarea echilibrată ne poate ajuta să păstrăm o anumită greutate, care nu va duce, mai târziu, la apariţia excesului de piele. De asemenea, bine ar fi să uitaţi de fumat dacă vreţi o piele lipsită de celulită! Ţigările duc la distrugerea ţesuturilor conjunctive, iar, ulterior, la pielea cu aspect de coajă de portocală. Acelaşi rezultat îl are şi sedentarismul!

Masajul, sportul, mai multe plimbări, dar şi exfolieri regulate ale pielii conduc la o circulaţie mai bună a sângelui şi, implicit, la evitarea apariţiei celulitei.

Recomandări înainte şi după procedură puteţi obţine printr-un simplu consult la clinica vedetelor! Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro
Solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca sau vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana au aplelat, de-a lungul timpului, la intervenţiile făcute la Beauty Art Aesthetis. Clinica a primit primul premiu internaţional în 2021, pentru Excelenţă în frumuseţe, în cadrul celei de-a doua gale mondiale ISuccess Awards, care a avut loc la Cannes!

Leave a Comment