Probleme cu grăsimea în exces? Află totul despre lipoliză!

Bărbie dublă, guşă, grăsime în zona coapselor, a braţelor ori a abdomenului. Sunt probleme cu care se confruntă chiar şi persoanele care nu au o greutate mare. Să recunoaştem! Cui nu i se întâmplă ca, deodată, privindu-se în oglindă, să nu observe ceva ce nu îi place şi să îl catalogheze imediat drept “defect”, deşi din exterior el nu este deloc privit astfel? Aici intervin specialiştii, care ne propun rezolvarea!

Experţii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică dedicată perfecţiunii fizice şi preferată de multe vedete autohtone, ajută de ani de zile pacienţii să îşi clădească încrederea în propria persoană, prin proceduri şi tehnici de ultimă generaţie. În rândurile următoare, vin cu soluţia pentru cei care vor să elimine grăsimea nedorită, fără să apeleze la bisturiu!

 

LIPOLIZA,

PROCEDURA NON-CHIRURGICALĂ CARE TOPEŞTE GRĂSIMEA

 

Vorbim despre lipoliza injectabilă, o procedură minim invazivă, deci cu timp scurt de recuperare, care ne oferă un efect de remodelare corporală, prin topirea depozitelor mici şi medii de grăsime, localizate în diverse zone ale trupului ori chiar pe chip. Totul, fără tăieturile faţă de care atâţia pacienţi au teamă. Este, de fapt, soluţia non-chirurgicală, cu rezultate similare lipoaspiraţiei!

Cum se realizează tratamentul? Prin injectarea în straturile de grăsime a unui cocktail de substanţe, cu ajutorul unor ace foarte fine. Iar partea preferată a pacientelor este că rezultatele sunt de durată sau chiar permanente, ne spun specialiştii Beauty Art Aesthetics. La o creştere în greutate ulterioară, depunerile de grăsime vor fi ori mici ori nule, pe zonele tratate.

 

 

LIPOLIZA NE POATE SCĂPA ŞI DE CELULITĂ!

 

Lipoliza ne dă libertatea să alegem unde anume vrem să slăbim: poate fi eliminată grăsimea din zonele inferioare ale feţei, din zona abdomenului, a feselor, genunchilor ori coapselor! Şi pentru că ulterior pielea va fi fermă şi netedă, veţi scăpa totodată şi de celulita superficială, inamicul numărul unu al femeilor. Microcirculaţia, dar şi drenajul limfatic vor fi stimulate tot prin intermediul acestei proceduri.

Deşi beneficiile sunt multe, şi riscurile pot fi pe măsură! Nu pentru că tratamentul nu ar fi sigur, ci pentru că este esenţial să fie făcut doar de specialişti cu experienţă. Dacă vă vor fi distruse mai multe celule adipoase decât este necesar, pielea poate părea că a îmbătrânit prematur, transmit experţii Beauty Art Aesthetics.

 

CUI ÎI ESTE CONTRAINDICATĂ LIPOLIZA

 

Ca orice altă procedură, şi lipoliza are contraindicaţiile ei! Femeile însărcinate ori cele care alăptează trebuie să amâne tratamentul. Dacă aveţi diabet, alergii ori boli cardiovasculare, renale sau de sânge nu puteţi, de asemenea, să apelaţi la această procedură.

Un  consult este esenţial atunci când ne dorim o astfel de schimbare! Experţii de la Beauty Art Aesthetics vor începe cu o primă întâlnire, în care vor afla problemele cu care vă confruntaţi, dar vă vor evalua şi starea de sănătate. Tot ei vă vor recomanda sau nu să urmaţi această procedură, care se poate face în mai multe şedinţe. Numărul exact, dar şi intervalul dintre ele va fi cuprins în schema de tratament a fiecărui pacient.

 

Beauty Art Aesthetics, manageriată de una dintre cele mai tinere femei de afaceri din România, Mădălina Brânduşescu, a fost distinsă cu primul premiu la nivel internaţional, pentru Excelenţă în frumuseţe, în cadrul celei de-a doua gale mondiale I Success Awards, care a avut loc la Cannes, în iulie 2021.

Pentru programări, preţuri ori informaţii suplimentare, specialiştii Beauty Art Aeshtetics vă stau la dispoziţie!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment