Cum puteţi scăpa de transpiraţia excesivă cu ajutorul botoxului

Pe cât de normală este transpiraţia în anumite condiţii, pe atât de îngrijorătoare devine dacă apare în exces. Deşi este un proces vital, prin care corpul îşi reglează temperatura, transpiraţia poate fi şi un semnal de alarmă, care arată că în organism există o problemă serioasă.

În rândurile următoare aflaţi care sunt cauzele care duc la transpiraţia excesivă, dar şi ce puteţi face să o opriţi. Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică unde pasiunea pentru frumuseţe se întâlneşte cu tehnologia, ne propun un tratament pe bază de Botox!

 

 

CÂND DEVINE TRANSPIRAŢIA O REALĂ PROBLEMĂ?

 

Corpul nostru are milioane de glande sudoripare, răspândite peste tot. Prin urmare, este absolut firesc să transpirăm, deşi nu este cel mai plăcut proces. De obicei, el are loc atunci când temperaturile sunt prea ridicate, atunci când facem efort sau, de ce nu, atunci când suntem stresaţi. Dacă apare fără un motiv aparent, atunci ar fi cazul să ne îngrijorăm, ne spun specialiştii.

Ştiaţi că transpiraţia excesivă poate ascunde o ciroză hepatică, o insuficienţă renală sau o problemă cardiacă? De cele mai multe ori, este suficient să tratăm boala, pentru a scăpa de transpiraţie, însă pentru asta este nevoie de un diagnostic exact.

 

 

HIPERHIDROZA SAU TRANSPIRAŢIA EXCESIVĂ.

CE ESTE ŞI CE E DE FĂCUT

 

Şi transpiraţia excesivă poate fi diagnosticată tot cu ajutorul experţilor. Se numeşte Hiperhidroză, iar în acest caz, chiar glandele sudoripare sunt cele vinovate pentru excesul de apă pe care îl eliminăm. Poate afecta mai multe zone: mâini, picioare, axilă, faţă.

Cam trei la sută din populaţia lumii suferă de Hiperhidroză, dar prea puţini oameni o tratează, în general pentru că nu se gândesc că fenomenul reprezintă cu adevărat o afecţiune, deşi le poate da peste cap chiar şi activităţile simple, de zi cu zi.

 

CUM COMBATE BOTOXUL HIPERHIDROZA

 

Dacă totuşi sunteţi sătui să purtaţi haine închise la culoare şi largi ori să le schimbaţi regulat doar ca să nu se observe că aţi transpirat în exces, experţii de la Beauty Art Aeshtetics vin cu cea mai populară soluţie în acest sens: toxina botulinică poate, pe lângă riduri, să stopeze şi transpiraţia excesivă.

Cum? Blochează glandele sudoripare, în locul în care este injectată. Toxina ajunge în zonele respective cu ajutorul unui ac fin. Nu vă îngrijoraţi! Procedura se realizează sub anestezie locală, ca să nu simţiţi disconfort. În plus, este un proces sigur, spun medicii, şi asta pentru că oprirea transpiraţiei pe o bucată mică de piele nu conduce la probleme de sănătate. Tratamentul este eficient aproape un an, după care este nevoie să repetaţi procedura.

În general, toxina botulinică este una dintre cel mai bine tolerate substanţe de către pacienţi şi se bucură, la ora actuală, de popularitate, mai ales în segmentul de beauty.

Contradindicaţiile, dar şi recomandările post intervenţie le veţi afla de la experţii Beauty Art Aesthetics, care, de la prima consultaţie, vă vor răspunde la toate întrebările şi vă vor lămuri dacă procedura este potrivită şi pentru dumneavoastră!

Cucerite de rezultatele intervenţiilor de aici, şi vedetele vin regulat la Beauty Art Esthetics. Solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca sau vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana au apelat, de-a lungul vremii, la experienţa lor!

          Găsiţi Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

 

 

 

Leave a Comment