VOLITE, totul despre tratamentul revoluţionar de întinerire

O piele tânără şi tonifiată, în ciuda trecerii timpului. Cine nu îşi doreşte aşa ceva? Este drept că alimentaţia şi grija prin folosirea produselor cosmetice potrivite sunt aliaţi de nădejde în lupta cu ridurile ori cu petele, însă după o anumită vârstă, parcă nimic nu mai ajută, nu?  Greşit! Înseamnă că nu ştiţi toate secretele esteticienior.

Experţii de la Beauty Art Aesthetics, o echipă de profesionişti cu peste 10 ani de experienţă europeană, ne prezintă un tratament revoluţionar pe bază de acid hialuronic, o procedură minim invazivă, care nu doar că este eficientă de la prima şedinţă, dar este şi singura ale cărei rezultate se păstrează pe termen lung, chiar şi fără întreţinere regulată.

Se numeşte VOLITE, iar specialiştii de la Beauty Art Aesthetics ne spun că este primul produs injectabil conceput special pentru îmbunătăţirea calităţii piele, o inovaţie la capitolul beauty. Tot ei ne lămuresc cum acţionează, dar şi ce efecte are.

 

ACIDUL HIALURONIC,

SUBSTANŢA-VEDETĂ A PROCEDURII

 

Pentru că are în compoziţie acidul hialuronic, VOLITE va fi extrem de bine tolerat şi asta pentru că substanţa activă se regăseşte şi în mod normal în organismul nostru. Cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generaţie de dispozitive, acidul, sub forma unui gel foarte fin, este introdus în zonele cu probleme. Totul este complet lipsit de disconfort!

Ce se întâmplă apoi? Acidul reface structura pielii, dar o şi hidratează în profunzime. Tenul devine astfel mai luminos şi mai proaspăt, iar ridurile fine sunt reduse. Practic, tratamentul are efectul unui lifting imediat.

De ce tocmai acidul hialuronic a devenit una dintre cele mai lăudate substanţe din domeniul beauty? De la augmentarea buzelor, la reducerea ridurilor şi a vergeturilor, substanţa este utilizată pe scară largă în cabinetele esteticienilor şi nu degeaba. Este acceptată uşor, nu provoacă alergii, are efect imediat şi reversibil, dar are şi o eficienţă ridicată.

 

VOLITE,

TEN PROASPĂT PÂNĂ LA NOUĂ LUNI

 

Partea preferată a pacientelor care apelează la VOLITE este că o singură şedinţă este suficientă pentru următoarele nouă luni, pe scurt, nu trebuie să mai ajungeţi atât de des la specialişti pentru noi injectări, decât dacă vă este recomandat acest lucru. În unele cazuri, rezultatele se pot menţine şi un an, însă contează foarte mult tipul pielii, vârsta, dar şi stilul de viaţă al pacientului.

 

Schema de tratament se stabilieşte doar împreună cu specialiştii Beauty Art Aesthetics, în momentul primului consult. Este şi clipa în care veţi afla dacă acestă procedură este potrivită pentru dumneavoastră. Clinica dedicată perfecțiunii fizice, obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă, redă de ani întregi încrederea şi frumuseţea pacientelor, având în palmares premii de excelenţă. Cel mai nou, şi primul la nivel internaţional, a fost primit de Beauty Art Aesthetics în lunie iulie 2021, pentru Excelenţă în frumuseţe, în cadrul celei de-a doua gale mondiale I Success Awards, care a avut loc la Cannes.

Experţii de la Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă la o întâlnire! Îi găsiţi pe https://beautyartaesthetics.ro/ , la numărul de telefon: 0722 296 007 sau la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

Leave a Comment